Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

Фотографија на неделата

::
.

:
 • ;
 • ;
 • , ;
 • ;
 • ;
 • ;
 • ;
 • , ;
 • , ;
 • ;
 • , ;
 • , ;
 • ;
 • .

.


Настани

Фев 6 Прличеви Беседи

Фев 6 Патронен празник на ОУ „Григор Прличев“

Фев 27 Годишнина од смртта на Марко Бошњаков

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©