Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: ::
 

ӏ 2019
-
-
- -

 

ӏ 2018
-
-
- -

-
-
- -

 

ӏ 2017
-
-
- -

-
-
- -
-

- 2017 [zip]

 

ӏ 2016
-
-
- -

-
-
- -
-

- 2016 [zip]

 

ӏ 2015
-
-
- -

-
-
- -
-

- 2015 [zip]

 

ӏ 2014
-
-
- -

-
-
- -

-

 

ӏ 2013
-
-
- -

-
-
- -

-

 

ӏ 2012
-
-
- -

-
-
- -

-

 

ӏ 2011
-
-

-
-

 

ӏ 2010
-
-

-
-

 

ӏ 2009
-
-

-
-

 

ӏ 2008
-
-

-
-

 

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©