Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: :: :: " " -
" " -
" " -
: " " .4 ..94
/: 046/261-063
:
E-mail:
contact@centarzakulturaohrid.com.mk
: www.centarzakulturaohrid.com.mk

" " 1959 2500 , 4122 . 800 . . 7502.

- . . , , , , .


; , .


, , , - .


     / .. -
          - ;
          - ;
         - ;
         - ;
          - , , .

    
          - - ;
          - .

    
          - - , - - ;
          - , ;
          - ;
          - ;

    
          - - ;
          - (, ) (, , , ...).

    
          - ;
          - ;
          - .


    
    
    
     , -
     ,
     -
     -
    
- M
-
- " "
" " -

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©