Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: :: " "
" " -
" "
: " " .4 -
./: 046 269-139
-mail: mpatce@mt.net.mk

" " - 20.07.1963 . .01-10236 - , 05.01.1964. .4-5 ..2. 01.02.1964 .

: - , .

: , .

: 171 , 83 , 44 , 25 , 9 , 6 4 ( )

:
, , , .

:

: 237 : o 44, 85, 64, 23, 19 2.

: 14 , , 5, 5, 1, 1 2 , 10 , 3 1 () .

:
- 1982 - - . , .

1978 . , , ( У) , :
     - : 3 , 21 , 25 , 32 , 30 4 ;
     - : 2 , 5 , 3 1
     - : 1997 . " " 1 1 .

1997 . " " - , .
1998 . " " - : .
2001 . " " : .
2002 . " " .
2002 . " " - , : , .
2003 . " " - , : .
2004 . " " - , : 2
2005 . , .

:
4 4 , 63 , 9 , 6 3 .
: 697 2 3422 2.
11 , 2 100 7 -- . ( ) .

: 12 , 2 , 96 , 7 , 2 5 .

, " " , " " , , , . .
EMCY (European Union of Music Competitions for Youth) " " - , .
" "
"-e"
" "
" "
" "
" "
". "
". "
" "

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©