Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: :: " "
" " -
" "
: " " .128
T./: 046/266-640
E-mail: ouhuzunov@yahoo.com

" " 07.11.1977 . . " " .128 . 4165,452.

:

- 3 ;
- 10 ;
- 2 ;
- 11 ;
- 1 ;
- 1 ;
- 19 060 ;
- ;
- ;
- ;
- /;
-


59 4 , 49 6 .
40 .
. ,II, IV, VI VIII , III, V, VII IX . 7 30 16 30 .
. ., ( ) . , , , .
: , , , , , , , , , , , , . , 24 , " ".


.

:

- (1978 .)
- ;
- ;
- " ";
- 2004 . .

" "
"-e"
" "
" "
" "
" "
". "
". "
" "

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©