Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: :: " "
" " -
" "
: "130" .24 -
-: 046-255-537
E-mail: koco_racin_oh@yahoo.co.uk

: " , ".

" " - , . .
" " - " " - ."130" .24 . ..

: "", "130", ".", "", "", "", "15- ", "", "", "", "6- ", " ", " ", "28- ", " ".

" " - 1980, . 13-192 , 13.01.1986 .
.. . ., . . . . .
.. 1963. " " - .

: 750 24 . .
: 516 412 104 :

     -
     I -
     II -
     III -
     IV -
     V -
     VI -
     VII -
     VIII -
     (II3 IV3.) -

: 11 , 3 , 16 , 6 , 2 (, ). - .

:
, , .

:
" " " ", 弝 , , .

; 8 , 1 , , , , 2 - , , , 2005 .
8 , 1 , . .
, è .

- :
, , ༝ ༝ , , ༝ .

:
22 , , ( ), "". , : " " , ".-" " " . .

:
, , , , .
, , , ., " ". . , .

:
2005 - - ., , .
2005 - - , .
2005 - -, .
" "
"-e"
" "
" "
" "
" "
". "
". "
" "

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©