Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: :: ". "
" " -
". "
: " " .

T   046-260-212
:
        046-260-244
: www.svetiklimentohridski.edu.mk
e-mail: svklimentohridski108@yahoo.com

110 (84KB)

". " - . 19 . ༝ , , : , , , .

           
1898                             1980

- . . , ". " . - 1967 . - , ༝ , , . . . 360 , . . , , , , , . , , . 50 , - 39 .

:
, Σ .
, - A Ł . Σ , .
Σ Σ Σ .

 - Σ ȣ : .   - ȓ
 - - . ȓ
 -
 -
  - , , ,..., :
 - . ȓ

:
Σ . , ȣ . , Ō. -.

:
Σ

:

2010/2011 - -

2010/2011 - . . , . , , . 2010/2011 , , .
- , , , , , . , , . , , .
20 000 52 , , . , , , . . r> - , . .
- , , , , , , . .

, .
: - -
: -
: , , , .

, , , . IV . , . : , . . , , . , . , , , ... . , . , , . , , . , , , . . . . , . , , , . , , . , , ... .
, !
, , . , , . . I 41 ༝ . ( ). . 2009/2010 - 33, 2008/2009 - 28.

, , . 01. , .: " ", " ", , . . . , 2010 , . .


, 2008,

: , Laystrasse 34 - , , 蝓 - , , , , , .


, , 2008,


,


2009

 

, 2010,


19 25 2010 - ȣ. , 4 2 -.

:
. : .. 1975 .; 7- (1976 .); ( 1978 .); 8- ". - " 1998 . 100- . . . ." "
"-e"
" "
" "
" "
" "
". "
". "
" "

Настани

Сеп 21 Меѓународен ден на мирот

Сеп 22 Меѓународен ден без автомобили

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©