Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

Highslide JS
ОПШТИНА ОХРИД - Инфо точка !


ГРАЃАНИТЕ ЗА УСПЕШНА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈА


Почеток :: Совет на општината :: Листа на советници
Советници
Листа на советници
Гордана Коњановска - претседател на Совет

Тел: 072 252122
E-mail: gordanakonjanovska@ohrid.gov.mk

Јованка Точко

Тел: 072 252120
E-mail: jovankatocko@ohrid.gov.mk

Дејан Пановски

Тел: 072 222065
E-mail: dejanpanovski@ohrid.gov.mk

Сашо Донев

Тел: 072 252123
E-mail: sasodonev@ohrid.gov.mk

Климе Шешоски

Тел: 070 232343
E-mail: klimesesoski@ohrid.gov.mk

Илија Арнаудоски

Тел: 072 252127
E-mail: ilijaarnaudoski@ohrid.gov.mk

Љубомир Чаулев

Тел: 072 249789
E-mail: ljubomircaulev@ohrid.gov.mk

Јадранка Василеска-Здравеска

Тел: 072 252118
E-mail: jadrankavasileskazdraveska@ohrid.gov.mk

Иљат Ибраим

Тел: 072 249805
E-mail: iljatibraim@ohrid.gov.mk

Ангел Јанев

Тел: 072 252119
E-mail: angeljanev@ohrid.gov.mk

Славица Петровска

Тел: 072 249769
E-mail: slavicapetrovska@ohrid.gov.mk

Коста Трифуноски

Тел: 072 249742
E-mail: kostatrifunoski@ohrid.gov.mk

Јован Стојаноски

Тел: 070 212712
E-mail: jovanstojanoski@ohrid.gov.mk

Александар Калачоски

Тел: 072 275323
E-mail: aleksandarkalacoski@ohrid.gov.mk

Оливија Пирузева-Јанева

Тел: 072 252116
E-mail: olivijapiruzevajaneva@ohrid.gov.mk

Дејан Блажески

Тел: 072 249772
E-mail: dejanblazeski@ohrid.gov.mk

Томислав Тунтев

Тел: 072 275308
E-mail: tomislavtuntev@ohrid.gov.mk

Жаклина Лазаревска

Тел: 072 249768
E-mail: zaklinalazarevska@ohrid.gov.mk

Јоне Станковски

Тел: 072 275322
E-mail: jonestankovski@ohrid.gov.mk

Верица Хајба

Тел: 072 275302
E-mail: vericahajba@ohrid.gov.mk

Кујтим Усејни

Тел: 072 275305
E-mail: kujtimusejni@ohrid.gov.mk

Павел Попоски

Тел: 072 252128
E-mail: pavelpoposki@ohrid.gov.mk

Љупчо Настоски

Тел: 072275304
E-mail: ljupconastoski@ohrid.gov.mk

Листа на советници
Работни тела
Програми

Настани

Сеп 22 Меѓународен ден без автомобили

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 1000 години од смртта на Цар Самоил

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Фотографија на неделата

Св. Јован Богослов - Канео
Св. Јован Богослов - Канео

Корисни линкови


 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©