Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

Highslide JS
ОПШТИНА ОХРИД - Инфо точка !


ГРАЃАНИТЕ ЗА УСПЕШНА ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈА
Почеток :: Контакти
Корисни информации
Контакти

ОПШТИНА ОХРИД

"Димитар Влахов" 57
6000 Охрид, Македонија
тел.: (046) 262492   и   (046) 262493
факс: (046) 262545
П.фах 125

Име и презиме: *
Град:
Телефон:
Факс:
E-mail адреса: *
До: *
Прашање/Мислење: *
 

* задолжителни полиња

Независно од оваа Веб-форма, граѓаните можат да испраќаат пораки на следниве e-mail адреси соодветно прикажани во полето „До“:
gradonacalnik@ohrid.gov.mk
vasillozankoski@ohrid.gov.mk
administracija@ohrid.gov.mk
urbanizam@ohrid.gov.mk
info@ohridler.gov.mk
sovet@ohrid.gov.mk
finansii@ohrid.gov.mk
danocno.oddelenie@ohrid.gov.mk
javni.nabavki@ohrid.gov.mk
komunalni.taksi@ohrid.gov.mk
inspektorat@ohrid.gov.mk
obrazovanie@ohrid.gov.mk
kultura@ohrid.gov.mk
komunalen.razvoj@ohrid.gov.mk
odnosisojavnost@ohrid.gov.mk
protocol@ohrid.gov.mk

prijavikorupcija@ohrid.gov.mk


Настани

Сеп 21 Меѓународен ден на мирот

Сеп 22 Меѓународен ден без автомобили

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Фотографија на неделата

Градската архитектура во стариот дел
Градската архитектура во стариот дел

Корисни линкови

OТВОРЕН ТЕЛЕФОН ЗА ЈАВНО ОСВЕТЛУВАЊЕ: (046) 250 - 778

OТВОРЕН ТЕЛЕФОН ЗА ЈАВНА ХИГИЕНА: (046) 265 - 353


 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©

 
シャネル ピアス クロエ 店舗 コーチ 財布 グッチ バッグ エルメス バーキン ルイヴィトン 財布 ミュウミュウ 財布 ニューバランス 996 ナイキ スニーカー プラダ トート