Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: :: :: - 2006
- 2006

Настани

Авг 18 Ден на АРМ

Авг 23 Меѓународен хорски фестивал

Авг 25 Охрид фест„Охридски трубадурии“

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©