Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: ::
- ˣ -
: 20
09 .
:
. 29
:
-
/:   :   
078 804936
e-mail: ansamblbiljana@gmail.com
:

- ""- .,

:  2012 .
: .
:
/: +389 46 551041
: +389 78 262516 
e-mail: kud.vez@yahoo.com
: http://www.iffom.com/

Ȕ -
׃ 2009
׃ . ( . )
׃   070347010 076852440
ansamblfiligrani@yahoo.com
web׃ www.ansamblfiligrani.com

- ""- .,
: 2011 .
: . 弓
: -
/:   :    +389 77 628110
e-mail:
kud.pletenka@yahoo.com
: http://www.iffom.com/

- ""
: 1968
: ". "
:
: 070/555-906

- ""
: 30.04 2009 .
: "8- " 10,
:
/: 076 967710
e-mail: tarkanselman@hotmail.com
web:

- ""
: 1983
: " "
:
: 070/261-491

""
: 1975
: " "
:   -
: 078 378 718       ++389 46 261063 (./)
e-mail: tanja.treneska@gmail.com

- ""
: 1955
: . " "
:

- " "
:
: . " " 284
: 075/427-282

- "" .
: 1970
: .
:

- "" .
: 2001
: .
: 078288511 070347010
: 046/288-450

- ""
: 2006 .
: .
:
: +389 75 801358  +389 78 262516
e-mail: ohridgjanka@in.com ; iffom.ohrid@yahoo.com
:   www.ohrigjanka.mk
; http://www.iffom.com/

- ""
: /
: /
: /
: 046/230-930 046/230-931
e-mail: ansamblmakedonka@hotmail.com

- " 2015"
:
2015
:
:
: 076 457 303
e-mail:
/

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©