Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

:: ::
.
.
, , .

:

/sailing club Aquatica Yachting
: . 10,
:
: + 389 78 472 482
e-mail: aquatica.watersportsclub@gmail.com

""
: ." " . 26
:
: 046/261-217
 
 
- ""
: ." " .26
: ,
: 071/509-958
e-mail: canoekajakstrmec@yahoo.com

 

ғ -
: . 29
: -
T. 070 232 935
: 046 266 396
e-mail:
web:

oo-oo
: o oo 37/21
: o
T. 078/377 661
e-mail: ribarskavistina@gmail.com
web: www.ribari.mk


""
: .

""
: .

- ""
: " " . -
:
. .
e-mail: sailingclubbofor@yahoo.com

- ""
: " " . -
: ,
.+389 46 26 26 97 . +389 70 51 86 06
e-mail: strmecoh@yahoo.com

- ". "
: 4/1-1
:
.x 075/807 809 078/ 377 661
-mail: srdsvapostolpetar@yahoo.com
            ribarska_vistina@hotmail.com

- " "

". "
: " "
:
: 070/964-631

" "
: . "" ""
:
: 071/211-100


" 2004"
: " "
:

" 2002"
: . " " ..
:
: 075/427-282

""
: .

""
: .
:

"
: .
:

""
: " "
:
: 070/695-028

""
:   " "
:
: 070/714-828

""
:
: 046/262-863

""
: " "
:
: 046/263-263 ; 070/876-890

- ""
:
: 046/256-626, 070/307-128

""

a " "
: 68, .
:
: 077950462
-mail: itftaekwon-domtf@hotmail.com

a "" -
: 93,
:
: 071279928
-mail: emadaco@t-home.mk


: -
.:
: 070 249507


: -
: 070/592-700


: -
: 070/225-226

Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©