Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

:: :: :: " " -
-
" " -
      .. , .
- : 
( ) - , , .
    
: .
      , , :
      - ;
      - ,                ( ).
      -  - :

, 29 , 13 :
     - :
          , , ,
     - :
          , ,
     - :
          , , , , ,, , , , , , , , , .


6 -


1 -

( ) - 6 -

( - 6 ) - 4 -

- 14 -
:
    -
    -
    -
    -


, 14 .

19

-1 ( / ), .
1 , .

17

, .
.

21

.

22 ( 1)

.
.

16

14 , .
:

18

:
1. ;
2. ;
3. , .

20

- 1 .
, .
1 .

21( 2)

.

- :
. :046/258-866
" " -
-
J ". " -
, - " "

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©