Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: :: ::
: " " .4 ..94
/: 046/261-063
:

E-mail:
contact@centarzakulturaohrid.com
: www.centarzakulturaohrid.com.mk


, 1962 . " ". 20 1962 . 1967 - , , , , , , .
UNESCO : CIOFF ( ) IOFA ( ).

, 06 11 , .
49 50.000 , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
.

. .
" "
"
" "
" "
" "
" "
" "
" "
".

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©