Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

22 1 7 (,,. “.5/02), 11, 12 214 2 (,,. ” .79/09; 36/2011; 51/2011; 166/2012; 15/2013; 79/2013; 164/2013; 187/2013; 38/2014; 44/2014; 116/2014; 180/2014; 33/2015; 72/2015; 104/2015; 150/2015; 150/2015; 173/2015; 192/2015 30/2016) 15 1 7 (,, ” .8/07), .08 312/8 16.01.2019 (,, 18.01.2019 ” .08-312/8), :

 

, .

, 01.01.2019 , 31.12.2019 .

670, 00 :

320 , ;

150 , ;

150 , ;

- 50 , .

:

;

;

12 , ,

:

- . ;

- 105.000,00 2018 ;

- 70% , 70% ( ).

150 70% , 70% , : 2018 105.000,00 .

:

- ;

- : ̣ ;

- .

, : , . .57 , ( )

22.02.2019 .

:  485  
: 22.01.19

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©