Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

,, ,, - , , ,,. , , . , , , , , .

- , - . , , , , . . , . - . .

, ,,. , , ,, ,, .

:  206  
: 06.01.19

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©