Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
:
Untitled Document

.

:

7.000,00 , VII .

5.000,00 , VII, ӄ . . , 䠠

3.000,00 , , VII , . ,

:

7.000,00 , IV , , 䠠

5.000,00 , V , ӄ . . 䠠

3.000,00 , IV , ӄ 䠠

, 8.00 16.00 .

:  573  
: 08.10.18

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©