Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ 4, 4.4,
Untitled Document

24 („. “ .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14) 123 („. “ .199/14, 44/15, 193/15, 31/16, 163/16, 64/18) .19-10872/7 13.09.2018 .

A ȣ 4, 4.4, [ pdf]

1. 4, 4.4, 122110 2 12.21 :

- ,
- M1 "",
- 8 "" .

2. 20.09.2018 - 03.10.2018 .

3. 21.09.2018 () 12.00 .

4. .

5. 14.00 16.00 .

6. , 29 .

:  622  
: 19.09.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©