Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :17.09.2018 ( ) 11.00 .
.
:

͠

14.

 1. - ̣ „“- .
 2. - ̣ „“-, .. „“-.
 3. - 2018 .
 4. „ “- .
 5. - .
 6. - - „ “- 2017/2018 .
 7. - - „ “ - 2017/2018 .
 8. - - „. “ - 2017/2018 .
 9. - - „ - “ - 2017/2018 .
 10. - - „ “ - 2017/2018 .
 11. - - „ “ . 2017/2018 .
 12. - - „ “ . 2017/2018 .
 13. - - „. “ . 2017/2018 .
 14. - - „ “- 2017/2018 .
 15. - - „. “ - 2017/2018 .
 16. - - „. “ - 2017/2018 .
 17. - - „. “ - 2017/2018 .
 18. - - „ “ - 2017/2018 .
 19. - „ “ 2018/2019 .
 20. - „ “ 2018/2019 .
 21. - „. “ - 2018/2019 .
 22. - „ - “ - 2018/2019 .
 23. - „ “ 2018/2019 .
 24. - „ “ . 2018/2019 .
 25. - „ “. 2018/2019 .
 26. - „. “ . 2018/2019 .
 27. - „ “ - 2018/2019 .
 28. - „. “ - 2018/2019 .
 29. - „. “ - 2018/2019 .
 30. - „. “ - 2018/2019 .
 31. - „ “ - 2018/2019 .
 32. - Σ „ “- 2018/2019 .
 33. - „ “ - 2017/2018 .
 34. - „ “ 2018/2019 .
 35. .
 36. - „ “ - .
 37. - „ “-.
 38. - „. “- .
 39. - -.
 40. - „ “-.
 41. - - .. 198/1 194 .


,

:  545  
: 11.09.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©