Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
32. Ł
Untitled Document

, , 32. .

30 , . 1 , 42 44 , 2 , 8 19 .

(1.49.44), (1.51.10). (2.09.13), (2.35.35). .

, . 18 1 , 21 16 .
, .

:  259  
: 08.09.18

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©