Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Ō
Untitled Document

. . .

, ...

Ō

10-11 , 2018 , -

  • (10.08.2018)

17:00

21:00
21:15 ( )
24:00

  • ( 11.08.2018)

17:00

21:00 ( )
24:00

:  353  
: 10.08.18

Настани

Авг 23 Меѓународен хорски фестивал

Авг 25 Охрид фест„Охридски трубадурии“

Сеп 8 Ден на независноста на Република Македонија

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©