Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

: 11 500 .


: 57 6000
: ,/: 046 262 493

  1. :

2) : 35.400,

: 57 6000 14.08.2018 ,, - .

.

.

[word]

:  355  
: 09.08.18

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©