Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ

,   , . 
, 1903 1944,       ,   ,   . 

1903, , , .

,   , ,   .  , ༝ , .

  ! .

:  169  
: 01.08.18

Настани

Авг 23 Меѓународен хорски фестивал

Авг 25 Охрид фест„Охридски трубадурии“

Сеп 8 Ден на независноста на Република Македонија

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©