Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
2-
Untitled Document

: 02.08.2018 ()
: ( )
: 11.30

  • ;
  • .

:  304  
: 01.08.18

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©