Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ , 2 4, .
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05,81/05,24/07,159/08,83/09,48/10, 51/11, 123/12 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16) , ( .. . 147/08),

 

1. , 2 4, .
, , 2 4, .

2. 8 - 16 򠠠 ༝ 12.07.2018 . 10.08.2018 .

3. 25.07.2018. , 10 .

4. 30
, _ : urbanizam@Ohrid gov.mk , , . .57 .

:  710  
: 12.07.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©