Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
/ Γ
Untitled Document

, , , , / Γ.
Γ , .

, Γ Γ. , . , . , .

, 弝 .

:  1517  
: 06.06.18

Настани

Авг 23 Меѓународен хорски фестивал

Авг 25 Охрид фест„Охридски трубадурии“

Сеп 8 Ден на независноста на Република Македонија

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©