Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
- .21 833 09.05.2018
Untitled Document

126 „ “ (. .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129, 15 39/16 ) -, - .21 833 09.05.2018 .

:

-,

:
, .„15- “ .89 ,
, .„15 “ 89-,

:
41 07 58 83
20 49 00 48

:
-. ,

:
2, 2, ; 2.3 ༝ , ༝ (, , ..), 0,2/ 0,2 / 20/ „ “ (. .80/09 36/12).

:
༝ , ༝ (, , ..), 0,2/ 0,2 / 20/

, , .

:  1646  
: 01.06.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©