Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ 04/18 01.06.2018 ̣ ȣ 3 ȣ
Untitled Document

, , 1 1.2, 1.4 3.4, . 07-6092/40 30.06.2014 , 3 , 5 , - 2002 . 32, 3 („. ., .4/96, 20/97,18/99 53/2001). . 02/02 2002 .

:

Σ 04/18 01.06.2018 ̣ ȣ 3 ȣ

 

:  1710  
: 01.06.18

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©