Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
.21 898 18.05.2018
Untitled Document

126 „ “ (. .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129, 15 39/16 ) . - .21 898 18.05.2018 .

:
. -,

:
, .“ “ .8 ,
, . -,

:
4558096,23
486876,10

:
- ,

:
2, 3, ; 3.3 503 „ “ (. .80/09 36/12).

:
503.

, , .

:  1636  
: 28.05.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©