Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ ȣ
Untitled Document

,       .
  .

  ,   , - .  ,   ,   . . .

, , .

 

:  1313  
: 16.05.18

Настани

Авг 23 Меѓународен хорски фестивал

Авг 25 Охрид фест„Охридски трубадурии“

Сеп 8 Ден на независноста на Република Македонија

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©