Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
1 000 ȣ
Untitled Document

, , ༠ . , , .

.

.

  • - , , 7000 , . . , , . , , , . , . , , , . , , , 3 500 . , , , . , 1000 .

. ༠ 1000 .

  • - . 27 ༠ . . . , 28 , - .

27 ༠ .

  • - . 27 ༠ . . . , , , .

1 000 , .

1000 ȣ

:  547  
: 14.05.18

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©