Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ ē
Untitled Document

9- , 73 , .
, , .

  • - . . . . , . . , -

. - , 蠠 , . , .
, .

, .

:  165  
: 12.05.18

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©