Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ ţ
Untitled Document

2018 , 17.04.2018 . , 


ȣ ţ

( ) .

www.ohrid.com.mk,

( ) , , , , - ilker.mustafa@ohridler.gov.mk.

:  487  
: 17.04.18

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©