Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ Ł Σ
Untitled Document

, , , .

- , , . , , . , condition sine qua non , , , .

, , .

.

:  161  
: 16.04.18

Настани

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Мај 9 Ден на ЕУ

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©