Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
- ,,ȣ
Untitled Document

, , SymbioCity , , .

ICLD SKL International . , , ,, , ,, .

, , -.

- ...

:  1319  
: 27.03.18

Настани

Авг 23 Меѓународен хорски фестивал

Авг 25 Охрид фест„Охридски трубадурии“

Сеп 8 Ден на независноста на Република Македонија

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©