Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

. 09-4229
, 27,03,2018.

21 (" " 199/14, 44/15, 193/15, 31/16 163/16) :

͠

  • 21 (" " 199/14, 44/15, 193/15, 31/16 163/16), 2018 .
  • 30.03.2018 . 30.04.2018 . 31 ( ) .
  • 7 (1) 2 2, 3 4 : (), ( ) ().
  • : , , . - .
  • -.
  • , , .
  • , www.ohrid.gov.mk, , - " ".

:  1476  
: 27.03.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©