Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
( ) ȣ
Untitled Document

, ( ), :

 • .

( : , , 50 750 )
, , 5 .

( , 1000 )

.08-762/23 29.01.2018 .

. , () 2018 , 08-2455/9 28.02.2018 .

, 08-2455/10 28.02.2018 .

,, .

, .

:

.046 262 493 .130
.046 262 493 .122

:


Σ 2018


..............................
3
..............................
- :

,, 300,00 2 01.05.2018 31.10.2018 , 150,00 2 01.01.2018 30.04.2018 01.11.2018 31.12.2018 .

,, 250,00 2 01.05.2018 31.10.2018 , 150,00 2 01.01.2018 30.04.2018 01.11.2018 31.12.2018 .

,,“ ,, ,,, 150,00 2 .

..............................
4
..............................
, , :

 • 3
 • 6
 • 9
 • 12

..............................

:


Ō Ō ţ
..............................
2
7,50 2 01.05.2018 31.10.2018 , 5,00 2 01.01.2018 30.04.2018 01.11.2018 31.12.2018 .
...............................


:  2117  
: 13.03.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации

 • Σ


 • 2018

  Информации од урбанистичката сфера

  Информации за даночни обврзници

  Корисни линкови


  360

   

  Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©