Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
.1/2018 ( )
Untitled Document

36, 37, 38, 39 67 („ “ .78/15, 106/15, 153/15, 190/16 21/18) - , . 02-299/10 23.02. 2018, .02-321/3 28.02.2018 ༠ 03-228/2 19.02.2018 306 2 .3249 , :

.1/2018 [word doc.]

( )

 

:  1284  
: 08.03.18

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©