Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ 4- .3134, .3135 .3136, ,
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05,81/05,24/07,159/08,83/09,48/10, 51/11, 123/12 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16) , ( .. . 147/08),

1. 4- .3134, .3135 .3136, ,

, 4- .3134, .3135 .3136, , .

2. 8 - 16 򠠠 ༝ 07.03.2018 . 05.04.2018 .

3. 05.04.2018. , 10 30 .

4. 30

, _ : urbanizam@ohrid gov.mk , , . .57 .

:  1346  
: 07.03.18

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©