Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ
Untitled Document

, . , , , .

, , , , . .

, , ., , , . , , , , .

:  442  
: 06.03.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©