Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ţ
Untitled Document

, 06.03. 2018 (), , 11 , , , . , , .

- , 06.03.2018 (), , 12 30 .

.

:  186  
: 02.03.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©