Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ǣ Σ EUROPA MAGAZIN
Untitled Document

Europa Magazin , - , . .

 

...

 

:  269  
: 01.03.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©