Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
.. ţ
Untitled Document

.. (22.02.2018), 01.03.2018 19 .

 

:  1261  
: 22.02.18

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©