Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007,01/08,10/10,05/11,09/14 14/14), :28.02.2018 () 11.00 .
.
:

͠

6.

 1. - - 19 2017 , 21.08.2017 .
 2. 2018 -2020 .
 3. - 2018 .
 4. .
 5. - „ “-.
 6. - „ “ .
 7. - .
 8. - ࠠ „ “ - ̣ „“ „“ .
 9. - () 2018 .
 10. - .
 11. 1.5 2, 2.3 1- , . 07-3860/12 02.12.2011 , 102/2017 2018.
 12. - , ..45/1 .
 13. - - , ..99 4.
 14. - , ..575 .
 15. - - , ..711/2 .
 16. - - , ..910 .
 17. - - , .. 1188/3 .
 18. - - , ..1324 .
 19. - - , ..1325 .
 20. - - , .. 1354 .
 21. , .. 1481 .
 22. - - .. 1508/1 .
 23. - - , ..1614 .
 24. - - , ..1804 .
 25. - - , ..2348/2 4.
 26. - , .. 2467/1, 2467/2, 2468/1, 2464, 2467/1, 2468/1, 2467/2 ..2525/1 .
 27. - - , .. 2881 .
 28. - - , ..2907 .
 29. - - , ..2941 .
 30. - - , ..3019 .
 31. - - , ..3115 .
 32. - , .. 3196/1 ..3196/2 .
 33. - - , ..3256 .
 34. - - , ..3365 .
 35. - - , ..1428/1 .. 1428/2 .
 36. - - , ..1479/1 .. 1614 .
 37. - - , .. 1952 .
 38. - - , .. 2874/2, .. 2874/3 .. 2874/5 .
 39. - - , ..2811/1 .
 40. - - , .. 1298/1, 1298/2, 1298/3, 1339/2 .. 1339/3 .
 41. - - , ..10698 2.
 42. - ̣ „- 2018-2020 „“ -.


,

:  1278  
: 22.02.18

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©