Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
, , , Ό
Untitled Document

, , , , . , , .

, , , , , , . , .

:  289  
: 21.02.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©