Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ £ EUROPA MAGAZIN
Untitled Document

Europa Magazin , , , - .

- , , .

 

:  183  
: 15.02.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©