Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

Me Doctor Erasmus + , . 輔 , . 21 .
, , 1879 .

: , , , , , , , , , , .
, , , , , . .

:  222  
: 13.02.18

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©