Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
“
Untitled Document

, - , , „ “ „“, „ “ „ “.

, . „ “.

, „ “. , , , .

, „ “, „ “ .

:  494  
: 13.02.18

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©