Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȁ ţ
Untitled Document

, .

ࠠ , .

ࠠ .
, .

:  363  
: 08.02.18

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©