Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
-
Untitled Document

.

,


1.

2.

3.

4. .

5.

  09.02.2018 . () 12 .
 
.  

 

:  162  
: 07.02.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©